Panasonic Aquarea Air Radiator PAW-AAIR-200-2 Hűtő-fűtő radiátor Fan-coil, ventillátor nélküli fűtő üzemmód 35 fokos fűtővízzel, 0.57kw fűtőteljesítmény.

A rezgéscsillapító gumitalp nem biztosítja a hóhatár fölé emelési védettséget, így a kondenzvíz fagyásmentes elvezetéséről és a hófúvás elleni védekezésről gondoskodni kell. (minimum 20 cm magasra ki kell emelni a betonplaccot a talajszínttől)

Original price was: 453.229 Ft.Current price is: 317.161 Ft.

Leírás

A stílusos, vékony Aquarea Air radiátor kompakt méretével, nagy hatékonyságú hőmérséklet-szabályozásával a legmodernebb technológiát képviseli.  Alig 13 cm-es mélység, elegáns megjelenés, amivel könnyen beleolvad a környezetébe.   A kivételesen magas szellőztetési hatékonyság a motor jelentősen csökkentett energia-felhasználásának (alacsony teljesítményfelvételének) köszönhető.  A ventilátor fordulatszámát a hőmérséklet-szabályozó vezérli, ami kétségtelen előnyökkel jár a nyári hőmérséklet és páratartalom tekintetében.

  • előlap-fűtés sugárzó hőhatással
  • exkluzív forma
  • kompakt méret (mélysége 12,9 cm)
  • négyféle működési mód és teljesítmény
  • hűtés és páramentesítő funkció is lehetséges 
  • érintőképernyős termosztát

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Panasonic Aquarea Air Radiator PAW-AAIR-200-2 Hűtő-fűtő radiátor Fan-coil, ventillátor nélküli fűtő üzemmód 35 fokos fűtővízzel, 0.57kw fűtőteljesítmény.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük