Általános szerződési feltételek

1. Ajánlatadás,  szállítási szerződés

1/1. Árajánlat kérését kizárólag csak a monoblokkhoszivattyu.hu/ajanlatkeres/ linken tudjuk fogadni.

1/2. Az ajánlat véglegesítése és a konkrét szerződéskötés kizárólag személyes megjelenéssel a 2890 Tata, Újvilág utca 23. alatti Panasonic hőszivattyú bemutatótermünkben lehetséges, egy előre egyeztetett időpontban (cégre szóló számlázás esetén nem szükséges a személyes megjelenés).  

1/3. A weboldalon feltüntetett termékárak kizárólag csak figyelemfelkeltés és hivatalos listaár tájékoztatás céljából vannak feltüntetve.

2. Megrendelés-fizetés

2/1. A megrendelés érvényesítése a személyes szerződést követően aláírt szállítási ajánlatunkban szereplő vételár összegének 100% előreutalásával történik. Későbbi leszállítási igény, vagy egy esetleges átmeneti készlethiány miatti későbbi szállítási időpont esetében a rendeléskor 50% előleg megfizetése szükséges, míg a leszállítás előtt kell teljesíteni kb. 1 héttel a fennmaradó összeget (ca. 1 hét a szállítási idő).

3. Kiszállítás

3/1. A weboldalion szereplő Panasonic termékeket minden esetben kizárólag a Panasonic európai raktáraiból szállítjuk ki, a Panasonic logisztikai partnerei segítségével (TNT, DHL stb.), készlettől függően-visszaigazolás szerint, általában 5-10 munkanapos szállítási határidővel.

3/2. A kiszállítás minden esetben a megrendelő által meghatározott címére történik.

3/3. A kiszállítás nettó 200 ezer forint feletti rendelés esetén díjmentes.

3/4. A kiszállítás nem tartalmaz telefonos előjelzést, rakodómunkást ill. anyagmozgatást.

3/5. Az átvett termékeket minden esetben, az átvételt követően azonnal ki kell bontani és ellenőrizni a megrendelt termékek épségét, szállítási sérülést keresve. Amennyiben sérülést talál valamely terméken azt az átvételtől számítva 2 órán belül írásban kell jelezni az info@monoblokk.hu e-mail címre, a szállítási sérülésről készült fényképekkel csatolva, ellenkező esetben a megrendelő lemond a szállítási sérülés miatti utólagos jogorvoslati lehetőségéről.